Looking For Anything Specific?

Φωτια Ιστιαια - Η πυρκαγιά φτάνει στους πρόποδες του Καντηλίου Όρους ... : '' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι :

Φωτια Ιστιαια - Η πυρκαγιά φτάνει στους πρόποδες του Καντηλίου Όρους ... : '' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι :. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα. Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί.

Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Εάν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια.

Εύβοια: Στα Βασιλικά οι φλόγες - Μάχη για να μην φτάσει ...
Εύβοια: Στα Βασιλικά οι φλόγες - Μάχη για να μην φτάσει ... from tomanifesto.gr
(…) έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε! Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα. Όπως δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος ιστιαίας. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. Συνεχίζει να μαίνεται η φωτιά στην εύβοια με το μέτωπο να έχει επεκταθεί μέχρι και την ιστιαία. Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία. Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα.

Το ένα μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται ξανά προς τις ροβιές.

Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα. Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» «ο κόσμος ο απλός πολεμούσε όλη τη νύχτα να σώσει τις περιουσίες του, μάταια. Το πύρινο μέτωπο αφού έκαψε χωριά στην βόρεια πλευρά του νησιού πέρασε στο αιγαίο. Στην ενδοχώρα η φωτιά έχει περάσει από την κοκκινομηλιά, πέρασε το «μακρύ ρέμα», περιοχή όπου πίστευαν ότι θα μπορούσαν. Όπως δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος ιστιαίας. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά. '' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι : Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα. Νεα φωτια στην ιστιαια της ευβοιας. Αντίθετα το δυτικό μέτωπο, δηλαδή αυτό που αναπτύχθηκε μετά το δρυμώνα και πήρε κατεύθυνση προς την ιστιαία, το.

Στην ενδοχώρα η φωτιά έχει περάσει από την κοκκινομηλιά, πέρασε το «μακρύ ρέμα», περιοχή όπου πίστευαν ότι θα μπορούσαν. Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα. Εισήγηση για εκκένωση σε μαντούδι και κυμάσι. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Το πύρινο μέτωπο αφού έκαψε χωριά στην βόρεια πλευρά του νησιού πέρασε στο αιγαίο.

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ: «ΘΑ ...
ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ: «ΘΑ ... from indobserver.gr
Στην ενδοχώρα η φωτιά έχει περάσει από την κοκκινομηλιά, πέρασε το «μακρύ ρέμα», περιοχή όπου πίστευαν ότι θα μπορούσαν. Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα. Εισήγηση για εκκένωση σε μαντούδι και κυμάσι. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Στον δήμο ιστιαίας αιδηψού έχει περάσει η φωτιά που ξεκίνησε εδώ και τέσσερις ημέρες από τη δάφνη του δήμου μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας. Το ένα μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται ξανά προς τις ροβιές. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί.

Εισήγηση για εκκένωση σε μαντούδι και κυμάσι.

Η φωτιά κάνει συνεχώς κύκλους γύρω από τις βουνοκορφές και καίει τα χωριά γύρω από αυτές. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Αντίθετα το δυτικό μέτωπο, δηλαδή αυτό που αναπτύχθηκε μετά το δρυμώνα και πήρε κατεύθυνση προς την ιστιαία, το. Κάτοικοι λένε πως σκάνε συνεχώς γκαζάκια ακούνε εκρήξεις. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά. Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Οι πυροσβέστες μαζί με εθελοντές εάν δεν ανακοπεί το πύρινο μέτωπο στο σπαθάρι, η φωτιά θα φτάσει στην χαλκίδα. Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags : Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια.

Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Εκτός ελέγχου πλέον η φωτιά στην βόρεια εύβοια όπου πάνω από 250.000 στρέμματα έχουν πλέον καεί ενώ έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί βασιλικά, κοκκινομηλιας, κρυονερίτη, μηλεών. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο για την φωτιά στην βόρεια εύβοια.

Καλλιόπη Βαρδάκα: Το καθημερινό σημειωματάριο του ...
Καλλιόπη Βαρδάκα: Το καθημερινό σημειωματάριο του ... from i2.wp.com
Οι πυροσβέστες μαζί με εθελοντές εάν δεν ανακοπεί το πύρινο μέτωπο στο σπαθάρι, η φωτιά θα φτάσει στην χαλκίδα. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» «ο κόσμος ο απλός πολεμούσε όλη τη νύχτα να σώσει τις περιουσίες του, μάταια. Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags : Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία. Στον δήμο ιστιαίας αιδηψού έχει περάσει η φωτιά που ξεκίνησε εδώ και τέσσερις ημέρες από τη δάφνη του δήμου μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Στην ενδοχώρα η φωτιά έχει περάσει από την κοκκινομηλιά, πέρασε το «μακρύ ρέμα», περιοχή όπου πίστευαν ότι θα μπορούσαν. Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας.

Όπως δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος ιστιαίας.

Εκτός ελέγχου πλέον η φωτιά στην βόρεια εύβοια όπου πάνω από 250.000 στρέμματα έχουν πλέον καεί ενώ έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί βασιλικά, κοκκινομηλιας, κρυονερίτη, μηλεών. '' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι : Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο για την φωτιά στην βόρεια εύβοια. Η φωτιά κάνει συνεχώς κύκλους γύρω από τις βουνοκορφές και καίει τα χωριά γύρω από αυτές. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Εάν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να. Το πύρινο μέτωπο αφού έκαψε χωριά στην βόρεια πλευρά του νησιού πέρασε στο αιγαίο. Οι πυροσβέστες μαζί με εθελοντές εάν δεν ανακοπεί το πύρινο μέτωπο στο σπαθάρι, η φωτιά θα φτάσει στην χαλκίδα. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» «ο κόσμος ο απλός πολεμούσε όλη τη νύχτα να σώσει τις περιουσίες του, μάταια. Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί.

Posting Komentar

0 Komentar